Rólunk

Az INFORMA a.s. társaság konzultánsok és fejlesztők csoportja, akik SAP rendszerek bevezetésével foglalkoznak, főleg gyártó vállalatok számára. Szlovákiai, magyarországi és csehországi gyártó vállalatokkal folytatott együttműködésünk eredményeként sokéves gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezünk. Segítünk az ügyfeleinknek az IT folyamatok optimalizálásában SAP környezetben, az SAP ERP konvertálásában SAP S/4HANA rendszerre, támogatást nyújtunk az S/4HANA greenfield implementációjában. Olyan megoldásokkal dolgozunk, mint a SAP Materials Management, SAP Sales and Distribution, SAP Plant Maintenance. Tapasztalt konzultáns csapattal rendelkezünk a folyamatokhoz és komplex SAP megoldásokhoz az emberi erőforrások területén. Az ügyfelek számára egyéni alkalmazásokat fejlesztünk Fiori, SAP Cloud Platform és további technológiák alkalmazásával. Kínálatunk része az SAP rendszerhez integrált saját applikációk fejlesztése (Windows, webes és mobil alkalmazások), valamint alkalmazásokat fejlesztünk nem SAP rendszert használó ügyfelek számára is.


Fontos számunkra a magas színvonalú szolgáltatás, a megállapodott feltételek és a projektek megvalósítási határidejének betartása, és hosszú távú, kölcsönösen előnyös, egyenrangú kapcsolatok kialakítása az ügyfelekkel és üzleti partnereinkkel.


Társaságunk a MIBCON Group a.s. csoport tagja, amely jelentős SAP partner, főleg Szlovákiában és Csehországban tevékenykedik. Egyúttal a MIBCON SK s. r. o. társasággal kölcsönös kapcsolódásban állapodtunk meg, amit az anyacég, a MIBFORMA a.s. képvisel. Ennek a kapcsolódásnak és együttműködésnek köszönhetően képesek vagyunk nagyobb hozzáadott értékű szolgáltatásokat, és a MIBCON csoport további tagjaival együtt egy csapatként komplex szolgáltatásokat nyújtani a vállalati rendszerek területén a legújabb technológiák alkalmazásával, és az SAP újdonságainak implementációjával.

A MIBCON GROUP tagjai vagyunk További információ a Mibcon csoportról